Vintage-butik · Tegneseriebutik · Genbrugsbutik

Samle Bassen

Hvad er nu det?
Det er en helt ny 140 m2 butik der åbner på Østerbro i København. Den kommer til at handle med ting folk samler på, hygge ting til hjemmet, småmøbler og andet godt. Det vil alt sammen være genbrugs vare, som jeg finder de steder jeg handler, så som diverse markeder, privat køb og net handel.

Hvorfor gør jeg det.?
Det har længe været en passion for mig, at gå på markeder og købe ting, for så at sælge videre privat. Har også igennem mange års samlemani, fået skabt mig nogle store samlinger af blandt andet Madam Blå, Tegneserier, Frimærker og andre ting. Det er samlinger der nu vil, kommer til salg løbende i butikken. 

Det er nogle store samlinger, hvor der er mange gode ting, ting der kan være svære at finde ellers.. Er også god til at finde ting, som har set bedre dage, de kommer igennem en restaurering og for nyt liv. Så der er også en god rød tråd i forhold til miljøet.

Hvor?
Strandboulevarden nr. 5 i kælderen 2100 København Ø

Hvornår?
Regner meget stærkt at åbne butikken fredag d. 8. december.

Hvad er det jeg så vil sælge.
Her kommer en liste.
#Tegneserier #Madamblå #Keramik #Plader #CDèr #Bøger #legetøjsbiler #Julepynt #Legetøj #Glas #Frimærker #messingTing #Kunst #Plakater #Samlefigurer #Lego #Tinsoldater #Porcelæn #Urtepotter #GammelVærktøj #Retro #Vintage #Samleting #Genbrug

Og så meget andre fede Vintage – Retro – Samle – Genbrugs ting.


Jeg vil gerne fortælle lidt om hvad der ellers sker i min butik. For det er jo ikke kun køb og salg af alle de forskellige vare jeg har. For jeg tænker der skal ske lidt mere. Det skal være et sted hvor folk i området kan komme, mødes, hygge og snakke om fælles hobby interesser. Man kan altid komme ned hos mig, sidde og fordybe sig i en ting, læse lidt i en bog eller tegneserie. Så giver jeg en kop kaffe, the eller et glas saftevand.

Spille eftermiddag for både små og store, hvor der spilles bræt og kortspil. Workshops, hvor vi reparerer ting eller upcycler ting. For samlere, små intime foredrag om lige det vi samler på. Jeg vil også have et område, hvor en lokal kunsthåndværker der ikke har et sted og vise sin kunst fra, kan udstille og sælge sine ting.

Så mit vision er et sted hvor man kan komme og hygge sig med andre hyggelige folk i hyggelige omgivelser.
Håber alle de ting vil være med til, at der bliver købt færre nye ting og gamle ting får nyt liv, til glæde for miljøet.

At folk i lokal området finder hinanden i en fælles interesse, knytter bånd og får nye venskaber. Et sted hvor man kan komme, for at få en pause fra en stresset hverdag, og lige puste ud.

Glæder mig så meget til at få det op og køre.

Så kom ned, få en snak og hyg med mig eller andre, der har en fælles hobby interesse.

Håber vi ses.

Bastian

Skriv en kommentar